SIIVOOJA JÄMSÄ – JÄMSÄNKOSKI

Tervetuloa töihin Ilveslahden Siivoukseen!

Haemme Jämsän ja Jämsänkosken keskustaan ja lähiympäristöön

SIIVOOJAA

Etsimme ripeäotteista ja omatoimista siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä.

Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä lattioiden vahauksista, seinien ja ikkunoiden pesuista. Työkohteet sijaitsevat Jämsän ja Jämsänkosken keskustan alueella ja sen lähiympäristössä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja eduksi katsotaan alan koulutus. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, reippaasti ja täsmällisesti.  Asiakaspalveluhenkisyys ja ystävällisyys taloyhtiöiden asukkaita kohtaan on myös toivottavaa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, ajokortti välttämätön.

Oletko sinä se etsimämme reipas työntekijä? Hae paikkaa pikaisesti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa https://www.ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00–15.00 välillä siivoustyönohjaaja Heidi Sainio, puh. 040 592 3225.

Voit hakea työpaikkaa työnhakulomakkeellamme.