Haemme Jyväskylään ja Vaajakoskelle uimahallien

SIIVOOJIA

Tehtävät vaihtelevat uima- ja märkätilojen siivouksesta yleisten tilojen siivoukseen. Tehtäviin kuuluu myös jaksottaisten ja perussiivousten suorittaminen.

Tarjoamme työtä 4–37,5 h/viikossa. Työajat sijoittuvat klo 05–01 välille, työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin ja työsuhteet ovat voimassa toistaiseksi. Työ sopii myös osa-aikatyötä tai pelkkää viikonlopputyötä hakeville. Työt alkavat kesäkuun loppupuolella sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Kokemus siivouksesta on välttämätön. Edellytämme vähintään yhden vuoden työkokemusta ja/tai siivousalan koulutusta. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. Me perehdytämme sinut tarkemmin tehtäviin ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00–15.00 välillä siivoustyönjohtaja Kristiina Karinkanta, puh. 040 169 5610 tai sähköpostitse kristiina.karinkanta@ilveslahdensiivous.fi.