Haemme Jyväskylään

SIIVOUSTYÖNOHJAAJAA

Siivoustyönohjaajana vastaat kohteen päivittäisistä siivoustehtävien organisoinnista, henkilöstön johtamisesta ja asiakasyhteistyöstä. Pääkohteena on iso market. Tehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivousten ja peruspuhdistusten organisointi ja toteutus, laadunvalvonta, päivittäiseen suorittavaan työhön osallistuminen, työn johtaminen ja sen kehittäminen. Toimit asiakasrajapinnassa ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ sisältää työvuorojen suunnittelua, perehdytystä, opastusta sekä huolehtimista työntekijöiden hyvinvoinnista.

Odotamme, että osaat tarttua jämäkästi asioihin, sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn. Arvostamme sitä, että ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi, panostat korkeaan laatuun ja arvostat asiakkaalle annettuja lupauksia.

Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta ja tuntemusta siivousalasta, alan koulutus katsotaan myös eduksi. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen hallintaa. Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätön.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, 112,5 h / kolme viikkoa. Työaika on päiväaikaan ja se määräytyy esiin tulevien tehtävien ja tarvittavuuden mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla raili.bordi@ilveslahdensiivous.fi. Mahdolliset tiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00–15.00 välillä siivoustyönjohtaja Raili Bordi, puh. 040 580 0986.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavan asiakaskohteen ja ihanat työkaverit. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.