Haemme Jyväskylään Jyskä-Halssila-Huhtasuo alueelle

SIIVOOJIA

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivoukset. Työkohteina on mm. koulu, päiväkoti ja terveyskeskus. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaista työtä noin 4–37,5 h/viikossa. Työsuhteet alkavat joko heinäkuun ja/tai elokuun alusta ja ovat voimassa toistaiseksi. Työvuoroja on tarjolla arkisin klo 6.00:n ja 22.00:n välillä.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Pätevyysvaatimuksena on vähintään yhden vuoden kokemus ammattisiivoustyöstä. Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, reipasta ja vastuullista työotetta sekä positiivista asennetta. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen. Siivousalan ammattitutkinto, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi 13.6. mennessä alla olevalla hakemuksella.

Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00–15.00 välillä siivoustyönjohtaja Raili Bordi puh. +358 40 580 0986.