Haemme Jyväskylään Jyskä-Halssila-Huhtasuo alueelle

SIIVOOJIA

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivoukset. Työkohteina on mm. koulu, päiväkoti ja terveyskeskus. Tarjoamme osa-aikaista työtä noin 4–37,5 h/viikossa. Työsuhteet alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ovat voimassa toistaiseksi. Työvuoroja on tarjolla arkisin klo 6.00:n ja 22.00:n välillä.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Pätevyysvaatimuksena on vähintään yhden vuoden kokemus ammattisiivoustyöstä. Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, reipasta ja vastuullista työotetta sekä positiivista asennetta. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen. Siivousalan ammattitutkinto, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi alla olevalla hakemuksella.

Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00–15.00 välillä siivoustyönjohtaja Sini Minkkilä puh. +358 40 169 5607.