Haemme Jyväskylään Vaajakosken alueelle siivoojia.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivoukset. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaista työtä noin 4-37,5 h/viikossa. Työsuhteet alkavat elokuussa ja ovat voimassa toistaiseksi. Työt voivat sijoittua sekä aamu- että iltavuoroon.
Pätevyysvaatimuksena on vähintään yhden vuoden kokemus ammattisiivoustyöstä. Olethan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, reipasta ja vastuullista työotetta sekä positiivista asennetta. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen. Siivousalan ammattitutkinto, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla sini.minkkila@ilveslahdensiivous.fi tai https://ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat/ olemalla lomakkeella.

Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00-15.00 välillä siivoustyönjohtaja Sini Minkkilä puh. +358 40 169 5607