Haemme Jyväskylän Seppälässä sijaitsevaan myymälään

SIIVOOJAA

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivoukset. Tarjoamme osa-aikaista työtä 20 –37,5 h/viikossa. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi. Työt sijoittuvat aamu- ja iltavuoroon ja vuoroja on myös viikonloppuna. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, reipasta ja vastuullista työotetta sekä positiivista asennetta. Me perehdytämme sinut tehtävään. Siivousalan ammattitutkinto ja/tai työkokemus katsotaan eduksi.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavan asiakaskohteen ja ihanat työkaverit.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00 – 15.00 välillä siivoustyönjohtaja Elisabet Nieminen, puh. 040 187 8336 tai sähköpostitse elisabet.nieminen@ilveslahdensiivous.fi.