Haemme Laukaaseen hotellikohteeseemme
SIIVOOJAA/KERROSHOITAJAA

Tehtävät vaihtelevat monipuolisesti kerroshoidosta yleisten tilojen siivoukseen ja sijoittuvat kylpylä-, ravintola-, kokous-, urheilu-, toimisto-, hoito- ja kuntoutustiloihin. Majoituspuolella siivoamme hotelli- ja rivitalohuoneita, huoneistohotellia sekä mökkejä.

Tarjoamme koko- ja osa-aikaista työtä noin 4 – 37,5 h/viikossa, työsuhteet ovat voimassa toistaiseksi. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin klo 6.00:n ja 22.00:n välillä. Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.
Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavan asiakaskohteen ja ihanat työkaverit. Kokemus siivouksesta/kerroshoitotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön, tärkeimpänä ominaisuutena ovat kuitenkin motivaatio, oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, tarkkuus työssä ja hyvä fyysinen kunto. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.
Oletko sinä se etsimämme reipas työntekijä? Hae paikkaa pikaisesti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fi. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin siivoustyönjohtaja Mia Virta puh. +358 40 163 1373 tai sähköpostilla mia.virta@ilveslahdensiivous.fi.