Haemme Jämsän alueelle osa-aikaista
SIIVOOJAA
Tarjoamme osa-aikaista työtä aluksi noin 20 h/viikossa ja kesää kohti halutessasi myös enemmän. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat arkiaamuihin.
Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätön, tärkeimpänä ominaisuutena ovat kuitenkin motivaatio, oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, tarkkuus työssä ja hyvä fyysinen kunto. Ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.
Oletko sinä etsimämme reipas työntekijä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyönjohtaja Elisabet Nieminen puh. +358 40 187 8336. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin 9.00 – 15.00 välillä tai sähköpostitse elisabet.nieminen@ilveslahdensiivous.fi