Haemme Jyväskylään keskustaan ja lähiympäristöön

SIIVOOJAA

Tehtävät vaihtelevat monipuolisesti erityyppisiin ja -kokoisiin kohteisiin. Siivoamme kauppoja, ravintoloita, hotelleita, tuotantokiinteistöjä, apteekkeja, toimistoja, liiketiloja, asuinkiinteistöjä ja taloyhtiöitä.

Tarjoamme osa-aikaista työtä noin 4–37,5 h/viikossa, työsuhteet ovat voimassa toistaiseksi. Työvuorot sijoittuvat joko aamuun tai iltaan, sovittaessa työvuoroja voidaan vaihdella myös vuoro viikoin. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätön, tärkeimpänä ominaisuutena ovat kuitenkin motivaatio, oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, tarkkuus työssä ja hyvä fyysinen kunto. Edellytämme sujuvaa suomen kielen hallintaa. Ajokortti ja oman auton käyttö on eduksi. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00–15.00 välillä siivoustyönjohtaja Ritva-Liisa Mäkinen, puh. 040 187 8336 tai sähköpostitse ritva-liisa.makinen@ilveslahdensiivous.fi.