Haemme Jämsän ja Jämsänkosken keskustaan ja lähiympäristöön

PORRASSIIVOOJAA

Etsimme ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa tammikuun 2021 alussa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä lattioiden vahauksista, seinien ja ikkunoiden pesuista. Työkohteet sijaitsevat Jämsän ja Jämsänkosken keskustan alueella ja sen lähiympäristössä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja eduksi katsotaan alan koulutus. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, reippaasti ja täsmällisesti.  Asiakaspalveluhenkisyys ja ystävällisyys taloyhtiöiden asukkaita kohtaan on myös toivottavaa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, ajokortti lähes välttämätön.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Tarjoamme työtunteja 4 – 37,5 h/ viikossa. Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Oletko sinä se etsimämme reipas työntekijä? Hae paikkaa pikaisesti työnhakulomakkeella. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00-15.00 välillä asiakkuuspäällikkö Satu Lodman, puh. 040 215 7547.