Haemme Jämsän ja Jämsänkosken keskustaan ja lähiympäristöön

PORRASSIIVOOJAA

Etsimme ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä.

Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä lattioiden vahauksista, seinien ja ikkunoiden pesuista. Työkohteet sijaitsevat Jämsän ja Jämsänkosken keskustan alueella ja sen lähiympäristössä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja eduksi katsotaan alan koulutus. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, reippaasti ja täsmällisesti.  Asiakaspalveluhenkisyys ja ystävällisyys taloyhtiöiden asukkaita kohtaan on myös toivottavaa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, ajokortti välttämätön.

Oletko sinä se etsimämme reipas työntekijä? Hae paikkaa pikaisesti ja lähetä hakemuksesi  alla olevalla linkillä. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00 – 15.00 välillä siivoustyönjohtaja Raili Bordi, puh. 040 580 0986.