Haemme Jyväskylään Seppälänkankaalle

ILTASIIVOOJAA

Tarjoamme osa-aikaista iltatyötä noin 16 h/viikossa, työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työaika on klo 17 – 21 ja työpäivät ovat maanantai, keskiviikko, torstai ja perjantai. Halutessasi voimme tarjota sinulle enemmänkin työtunteja. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätön, tärkeimpänä ominaisuutena ovat kuitenkin motivaatio, oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, tarkkuus työssä ja hyvä fyysinen kunto. Edellytämme sujuvaa suomen kielen hallintaa. Ajokortti ja oman auton käyttö on eduksi. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fI. Mahdolliset puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00 – 15.00 välillä siivoustyönjohtaja Elisabet Nieminen, puh. 040 187 8336 tai sähköpostitse elisabet.nieminen@ilveslahdensiivous.fi.