Haemme Jämsän alueelle

SIIVOOJIA

Tarjoamme osa-aikaista työtä noin 4 – 37,5 h/viikossa, työsuhteet ovat voimassa toistaiseksi tai sovittaessa määräajaksi esim. kesäloman ajaksi. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin.

Tule mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavat asiakaskohteet ja ihanat työkaverit. Kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätön, tärkeimpänä ominaisuutena ovat kuitenkin motivaatio, oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, tarkkuus työssä ja hyvä fyysinen kunto. Ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.

Oletko sinä etsimämme reipas työntekijä? Hae paikkaa 31.5.2022 mennessä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://ilveslahdensiivous.fi/avoimet-tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Satu Lodman puh. +358 40 215 7547. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin 9.00 – 15.00 välillä tai sähköpostitse satu.lodman@ilveslahdensiivous.fi